nina42 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 2.szkl.mąki 1.paczka margaryny.../siekamy wszystko nożem/ 1/2 szkl.śmietany. /porcja na dwie wąskie brytwanki/ Masa: 1/2 .litra mleka. /gotujemy/ 1/2.szkl.cukru. 4.żółtka. 1/2.szkl.mleka zimnego. 3.łyżki mąki pszennej. /wymieszać wszystko razem i wlać do gorącego mleka i gotować tak jak budyń/ 3.łyżki mąki ziemniaczanej. ciasto i masa muszą być gorące i dopiero w tedy przekładamy,żeby nam się ciasto z masą złączyło/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.