magd180 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 skladniki ; 1 kg bialej kielbasy wloszczyzna listek laurowy ziele angielskie pieprz wykonanie; Ugotowac bulion warzywny[z przyprawami ale bez soli] i do wrzacego wlozyc umyta biala kielbase, zagotowac i zmniejszyc ogien. Powinna dochodzic przez okolo kwadrans. Podac na ogrzanym polmisku, bulion zostawic jako znakomita baze do zurku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.