Skocz do zawartości

Saczki


wrotka85

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: Ziemniaki kiełbasa, koperek, ogórek kiszony, ser żółty, olej, cebula, sól, pieprz i inne przyprawy według uznania Wszystko kroimy w plasterki, koperek siekamy. Rwiemy spore kwadraty z folii aluminiowej i układamy na każdym kwadracie parę plasterków ziemniaka, kiełbasy, starty ser, ogórek, posypujemy solą, pieprzem, koperkiem, wlewamy parę kropli oleju i zawijamy (zawijamy tak, by folia przybrała kształt mniej więcej sakeiweczek). Następnie kładamy saczki na blaszce i wstawiamy do piekarnika. Pieczemy ok. 1 godz. Smacznego! :P Można też przyrządzić na grillu.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.