amelcia Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 tortille Delecty - te chrupkie kukurydziane ostry dip pomidorowy delecty (można kupić ten łagodny jeśli nie chcemy na ostro) papryka czerwona i zielona mały bakłażan puszka kukurydzy 3 duże pomidory 2 cebule pieprz, sól przyprawa chili 3 łyżki koncentratu pomidorowego 30dag startego sera żółtego Papryki oraz bakłażan pokrój w drobną kostkę, dodaj do nich odsączoną kukurydzę. Cebulę pokrój w cienkie paski. Wszystkie warzywa wrzuć na patelnię, dopraw przyprawami i smaż około 10 minut. Dodaj pokrojone pomidory. Rozgrzej chrupkie tacos według jednej z metod podanych na opakowaniu. Do środka ciepłych tacos nałóż farsz warzywny. Na koniec polej dipem i posyp startym żółtym serem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.