Skocz do zawartości

Wegetariańskie Tacos


amelcia

Rekomendowane odpowiedzi

  • tortille Delecty - te chrupkie kukurydziane
  • ostry dip pomidorowy delecty (można kupić ten łagodny jeśli nie chcemy na ostro)
  • papryka czerwona i zielona
  • mały bakłażan
  • puszka kukurydzy
  • 3 duże pomidory
  • 2 cebule
  • pieprz, sól
  • przyprawa chili
  • 3 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 30dag startego sera żółtego
Papryki oraz bakłażan pokrój w drobną kostkę, dodaj do nich odsączoną kukurydzę. Cebulę pokrój w cienkie paski. Wszystkie warzywa wrzuć na patelnię, dopraw przyprawami i smaż około 10 minut. Dodaj pokrojone pomidory. Rozgrzej chrupkie tacos według jednej z metod podanych na opakowaniu. Do środka ciepłych tacos nałóż farsz warzywny. Na koniec polej dipem i posyp startym żółtym serem.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.