Skocz do zawartości

Smakowita Pasta Z Filetów śledziowych


IGA

Rekomendowane odpowiedzi

1 puszka filetów śledziowych w oleju 2 jajka na twardo pół średniej cebuli pół łyżeczki musztardy Jajka i cebulę pokroić w drobmą kostkę. Filety wyjąć z oleju i rozdrobnić widelcem, niezbyt mocno. Dodać ok. 2 łyżki oleju z puszki, cebulę, jajka, musztardę. Wymieszać. Gotowe. Nadaje się idealnie do smarowania pieczywa i do faszerowania jajek.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 miesiące temu...

Chciałabym przypomnieć i polecić tę pastę,robi się błyskawicznie i jest w sam raz na kolację. Ja na puszkę ryb-najczęściej daję filety śledziowe lub z makreli,daję około 6 jaj ,małą cebulkę i mały słoiczek ogórków,daję majonez. Radzę wypróbować,pozdrawiam wszystkich.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.