apsik Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Justynko babka jest pyszna...polecam naprawdę -mam prawie identyczny przepis -daję tylko 2 łyżki octu i 1 1/2 szklanki mąki zwykłej i 1/2 szkl ziemniaczanej,reszta składników jest taka sama. Osoba od której dostałam ten przepis mówiła ,że bardzo ważne żeby wszystkie składniki miały tę samą temperaturę-wtedy napewno się uda. Pozdrawiam Cię Justynko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.agga Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Witajcie Wiem, że to stary post z tą babką, ale odgrzebałam go wczoraj i upiekłam. Babka wyszła rewelacyjna. Bardzo dziękuję za przepis. Powtórzę nie raz:) Na wierzchu polałam lukrem i zasypałam prażonymi orzechami włoskimi.,.mniam..mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Mniam... wygląda bardzo apetycznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.