Justyna.K Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Witajcie tak sobie myślę czy jak zrobię polewę z margaryny cukru kakao czy to nada się na biszkopt??? Próbował ktoś kiedyś boję się że ta polewa wsiąknie do biszkoptu. Proszę o szybką odpowiedź bo tort robię jutro rano na zamówienie. Pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ina12 Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Polewa czekoladowa 1/2 szklanki cukru 12,5 dag margaryny - użyłam palmy 2 łyżki kakao 1,5 łyżki wody Składniki włożyć do garnka. Postawić na wolnym ogniu. Podgrzewać do zagotowania ciągle mieszając. Polewa jest sprawdzona, robiłam ja na ciasto z budyniem i jabłkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.