AnnaK Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Właśnie gotuję 3 puszki mleka skondensowanego słodzonego.Ile czasu muszę to robić,żeby powstała polewa,czy puszki muszą być cały czas pod wodą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 To ma być gęste bo jak tak to ja gotuję puszki z mlekiem 1 i 1/2 godziny i po tym czasie odwracam na drugą stronę i gotuję następne 1 i 1/2 godziny...puszki muszą być całe zalane wodą i otwierane dopiero jak ostygną :-) A jak ma być to tylko polewa taka trochę płynna to tylko podgrzewam dobrze i otwieram puszkę...dodaję jakieś bakalie lub jak ma być czekoladowa to dodaję czekoladę gorzką :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaK Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Doruniu dziękuję bardzo za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.