Skocz do zawartości

Polewa Z Mleka Skondensowanego


AnnaK

Rekomendowane odpowiedzi

To ma być gęste bo jak tak to ja gotuję puszki z mlekiem 1 i 1/2 godziny i po tym czasie odwracam na drugą stronę i gotuję następne 1 i 1/2 godziny...puszki muszą być całe zalane wodą i otwierane dopiero jak ostygną :-) A jak ma być to tylko polewa taka trochę płynna to tylko podgrzewam dobrze i otwieram puszkę...dodaję jakieś bakalie lub jak ma być czekoladowa to dodaję czekoladę gorzką :cry:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.