Skocz do zawartości

Rogaliki


Rekomendowane odpowiedzi

  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Teresko rogaliki są przepyszne,synowie wprost oszaleli kiedy przyszli ze szkoły tak im smakowały... ;-) musiałam schować ,żeby coś zostało na dzisiaj. Do środka wkładałam dżem ,ale następnym razem-bo wiem że będzie i to niedługo zrobię z makiem i budyniem. Powiedz mi tylko kochanie czy dajesz sam budyń ugotowany na gęsto czy mieszasz go z margaryną...żeby był taki trochę krem. ;) Zachęcam wszystkich niedowiarków do zrobienia rogalików Tereski-na drugo dzień tak samo pyszniutkie. Stawiam wielką 5 -bo wyższej oceny nie ma i pozdrawiam....następne będą bułeczki. :(

post-3528-1237535354_thumb.jpg

post-3528-1237535571_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Elu zawstydziłaś mię tą opinią , ale przyznam że miło usłyszeć takie słowa

Po prostu DZIĘKUJE ;) :( ;-)

A co do budyniu to muszę się przyznać że zawsze dawałam sam budyń ( 2 budynie na 1 1/2 l mleka ), jak miałam brzoskwinie to kawałek na ten budyń dodawałam , zwijałam posypywałam orzeszkami .REWELACJA

Pa i proszę się nie objadać bo mamy post ha ha ha J

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.