Skocz do zawartości

Czekoladowa Rozkosz


Aldona0019

Rekomendowane odpowiedzi

  • 3 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...

CZEKOLADA: - 1,5 szkl. cukru - 0,5 szkl. wody - 1 margaryna - 0,5 paczki mleka w proszku - 4 łyzki kakao Cukier z wodą gotować przez 15 minut, potem przestudzić, dodać margarynę i ucierać dodając mleko w proszku. Następnie dodać kakao, utrzeć i włożyć do formy. Odstawić,aby zastygło, po czym wstawić do lodówki. To jest przepis na czekoladę,którą robiła moja mama, gdy był problem z kupnem słodyczy ( lata 80-te. Co niektórzy smakowicze pewnie pamiętają te czasy).

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.