margheritac Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 składniki 2 szkl maki 1 szkl cukru 1 kostka kasi 6 jaj 2 lyzki oleju 3 kopiaste lyzki wiorek kokosowych 1 cytryna 50 g wodki 2 lyzeczki proszku sposób przygotowania Kasie, cukier, zoltka utrzec na krem, dodac reszte skladnikow i na koniec delikatnie wymieszac z ubita na sztywno piana z bialek. Piec w temp 175 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EWA1992 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Zrobiłam babke wczoraj,tylko dałam 1,5 łyżki kokosu,tyle miałam w domu, i nie dałam cytryny bo także nie posiadałam w domu. Za to dałam zapach waniliowy. Dzięki za przepisik. Następnym razem dam dokładnie te składniki jakie są w przepisie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margheritac Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 czesc Ewciu mam nadzieje ze i tak Ci smakowala nawet zmodyfikowana..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.