Skocz do zawartości

Bigos Z Mlodej Kapusty Mojej Mamy


margheritac

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki:

  • główka kapusty
  • 70 dag mięsa
  • 0,5 kg kiełbasy
  • liść laurowy, ziele angielskie, jałowiec
  • koncentrat pomidorowy lub pomidory
sposób przygotowania

Kapustę pokroić na grubsze części i włożyć do garnka z niewielka ilością wody. Prażyć. W międzyczasie pokroić mięso i kiełbasę. Mięso przesmażyć na oleju, posolić i popieprzy. Do kapusty dodać przyprawy i przesmażone mięso. Na patelni po mięsie przesmażyć kiełbasę, cebule. Wymieszać z bigosem. Dodać koncentrat pomidorowy lub pomidory.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.