Annar Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Wygląda pysznie, że mam go ochotę zrobić na święta. Znowu za dużo napiekę i bedziemy to do konca roku jedli :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bettsi Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 A czy można użyć ser z wiaderka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja kupiłam ser w kawałku i przekręcałam przez maszynkę. Kiedyś robiłam sernik z innego przepisu i poszłam na łatwiznę... kupiłam ser mielony w wiaderku. Do tego sernika możesz dodać ser z wiaderka, ale to tylko moje zdanie. Ja bym tak zrobila.Pozdrawiam,dzieki za życzenia. na tym forum każdy pomaga jak może, ja też zasięgałam kilkakrotnie rad, kto pta nie błądzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avva3 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 przepis super ja robię go już od lat!!!!!! zamiast margaryny -maselko i dodaje jeszcze aromat do sera....pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
As76 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 ja też robię ten sernik od kilku lat ser daję zwykły w kostce i nie mielę.W tym przepisie nie ma to znaczenia,bo mikser ser rozbije i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.