Selena Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 1 główka sałaty 1 puszka ananasów wędzony łosoś w plasterkach 1 średnie awokado Na sos: 2 łyżki musztardy sarepskiej 2 łyżki miodu 2 łyżki oliwy 2 łyżki wody sól, pieprz do smaku Sałatę porwać na małe kawałki, plastry ananasa kroimy w ćwiartki, podobnie robimy z awokado po obraniu. łososia kroimy w cienkie paseczki. Wszystko mieszamy i polewamy wcześniej przygotowanym sosem z podanych składników. Doprawiamy solą i pieprzem. SMACZNEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ela2225 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 No no brzmi smacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 koniecznie musze zrobić i spróbować , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.