Skocz do zawartości

Biszkopt Przelozony Masą Serową


halina mlodzieniak

Rekomendowane odpowiedzi

BISZKOPT 5 JAJ 1 SZKL CUKRU 1 SZKL MĄKI 2 ŁYŻKI MĄKI ZIEMNIACZANEJ 2 ŁYZECZKI PROSZKU DO PIECZENIA MASA SEROWA 60 DKG SERA 3 KROTNIE MIELONEGO 1/2 KOSTKI TLUSZCZU 1 SZKL CUKRU 1 BUDYN SMIETANKOWY 1 JAJKO 1 CUKIER WANILOWY WYKONANIE TLUSZCZ Z CUKREM ROZGRZAC I DODAC ZMIELONY SER, CALY CZAS MIESZAJAC. DODAC BUDYN I CALE JAJKO.WSZYSTKO DOKLADNIE MIESZAC I OGRZEWAC NA OGNIU , DOPROWADZIC DO LEKKIEGO WRZENIA. WYKONANIE BISZKOPTU BIALKA UBIC ZE SZCZYPTĄ SOLI, DODAC CUKIER,NASTEONIE ŻÓŁTKA . DO TEGO WSYPAC PRZESIANE SYPKIE PRODUKTY I WYMIESZAC ŁYZKĄ, WLEWAMY DO SREDNIEJ TORTOWNICY I PIECZEMY OKOLO 30 MIN BISZKOPT PRZEKROIC NA POL I WYLAC GORACA MASE SEROWA I PRZYKRYC DRUGA CZESCIA PISZKOPTU.WIERZ POSYPAC CUKREM PUDREM I ODSTAWIC DO OSTYGNIECIA. NIEBO W GĘBIE.CIASTO BARDZP DELIKATNE ROZPLYWA SIE W USTACH. SMACZNEGO

post-2248-1211198740_thumb.jpg

post-2248-1211198786_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.