Gość Joasia Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ciato: Biszkopt (każdy piecze swój)-dzielimy na dwie części Masa I 1 litr soku pomarańczowego 3 budynie śnietankowe Gotujemy sok , wlewamy budynie i mieszamy. Gotową masę wylewamy na biszkopt i układamy herbatniki namoczone w alkoholu. Masa II Krem karpatka Gotową masę wylewamy na herbatniki przykrywamy biszkoptem. Wierzch posypujemy cukrem pudrem. Życze smacznego :grin: :grin: :-D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selena Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Ciekawy przepis, chyba wypróbuję na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.