Skocz do zawartości

Pieczone Mięsa,które Podaje Się Na Zimno Zamiast Tradycyjnych Wędlin


Basia K

Rekomendowane odpowiedzi

Wymyśliłam sobie,że na te urodziny męża(o których non stop marudzę) zamiast wędlin upiekę mięsa,różne-boczek,schab,karczek.Potem pokroję w plasterki. Dawno tego nie robiłam i zastanawiam się,jak je piec... ? Owinięte w folii? W rękawie? Czy bez niczego-w brytfannie-z pokrywką czy bez ? Jak najlepiej je piec,by były smaczne i soczyste?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Myślę że najbardziej soczyste będzie pieczone w rękawie. Możesz kupić marynatę staropolską i zamarynować mięsko przez całą noc a później upiec w rękawie. Basiu koniecznie daj znać jak ci wyszło mięsko. Pozdrawiam a twojemu mężowi życzę wszystkiego najlepszego. Udanej zabawy.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.