Emiś :* Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Składniki: - biszkopty - galaretka owocowa - owoce - tort jogurtowy dr. Oetkera; jogurt naturalny (najlepszy Bacomy), mleko. Wykonanie: Ułożyć piszkopty w tortownicy. Wylać na nie przygotowany krem wg przepisu podanego na pudełku tortu jogurtowego (zawarty tam proszek połączyć z pół litrowym jogurtem i mlekiem). Do kremu mozna dodac zmiksowane owoce. Owoce w kawałkach mozna ułożyć również na kremie i zalać całość galaretką. Całość odstawić do lodówki, az zastygnie. Jest to szybki sposób na pszyny deser, tak idealny na letnie dni. SMACZNEGO! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.