Gość hultaj Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 mam problem bo jestem dośc młodym kucharzem i niemam pojęcia czy czy cząber je sie cały czy tylko listki sie dodaje.Listki sa stosunkowo małe a łodygi troszke twardsze.Prosze o szybką dopowiedz bo dzisiaj do kolacji mi trzeba.Zawsze dawalem ten z torebek ale to nie to i czegos zawsze brakowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christina Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Niestety, dopiero teraz zobaczyłam ten post... Pewnie już po kolacji - ale napiszę. Jako przyprawa i ziele lecznicze, cząber jest stosowany w calości. Nie należy go jednak zbyt długo gotować, bo gorzknieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.