Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
Jolanta

Skrzydelka Po Meksykansku

Rekomendowane odpowiedzi

Okolo 1 kg. skrzydelek 3 lyzki miodu 6 lyzeczek musztardy francuskiej (gruboziarnistej) 3 lyzeczki tabasco Sól, pieprz i chilli Skrzydelka oczyscic, umyc i osuszyc, natrzec sola. Przygotowac marynate: musztarde wymieszac z miodem, tabasco dodac przyprawy. Do marynaty wlozyc skrzydelka i dobrze wymieszac. Tak przygotowane skrzydelka pozostawic najlepiej na noc w lodowce, a dla niecierpliwych na pare godzin. Wyjac skrzydelka z marynaty i piec na grillu lub na patelni grillowej albo na glebokim tluszczu i smazyc az beda brazowe. Goraco polecam bo sa pyszne !!

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.