Skocz do zawartości

Dorsz Po Grecku


Krystyna68

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki:

15 dkg marchwi

15 dkg selera

15 dkg pietruszki

10 dkg cebuli

15 dkg koncentratu pomidorowego

100 gr oleju

sól

cukier

ocet

pieprz

papryka.

Wykonanie:

Cebulę pokroić w kostkę, włoszczyznę pokroić w paski i włożyć do garnka i zalać olejem, trochę wody , posolić do smaku i dusić do miękkości i potem dodać pomidory.

Jak będą jarzyny miękkie, dodać gorącej wody i doprawić do smaku przez dodanie soli. Sok musi być gęsty o smaku kwaskawo - słodkawym.

Rybę otoczyć w mące i smażyć w oleju.

Piramida

na dno wykładamy cześć farszu na to rybę i na wierz kładziemy 2 cześć farszu.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.