AniaL. Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 witajcie, bardzo sie ciesze ze sa takie miejsca gdzie mozna zapytac ludzi o doswiadczeniu wiekszym niz moje i dowiedziec sie czemu to i tamto nie wyszlo :?: Robilam w weekend kawe mrozona ale wszystko mi wyszlo nie tak. W kawiarni lody zostaja na spodzie filizanki a bita smietana nie wpada do srodka. Natomiast u mnie lody wyplynely na wierzch a bita smietana od razu zanurzyla sie w kawie... Dodam ze robilam kawe mokka wedlug przepisu ktory znalazlam gdzies w internecie. Lody zalalam goraca kawa a na wierzchu miala byc bita smietana. Widzialam ze jest to mozliwe ale musialam zrobic cos nie tak i nie wiem co by to zmienic. Prosze o rade. z gory bardzo dziekuje. pozdrawiam. ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcwill Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Mam swietny sposób. 1. Zrob kawe rozpuszczalną 2. Do "szejkera" wrzuc 4-5 kostek lodu 3. Wlej kawe + smietanka 4. 1min szejkowania 5. do wysokiej szklanki wrzuc 1 kulke lodów, zalej kawą i na wierzch smietana ubita Można sypnąc posypką mi sie zawsze udaje. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.