Skocz do zawartości

Polędwiczka Nadziewana


k@sia

Rekomendowane odpowiedzi

Długim ostrym nożem wyciąć w polędwiczce kieszonkę, w taki sposób aby do środka można było włożyć nadzienie.

Nadzienie:

  • można je przygotować tak jak na kotlety mielone (mielone mięso, cebula, bułka tarta, surowe jajo, przyprawy) dodając w zależności od upodobań paprykę, bądź pieczarki
  • ewentualnie można przygotować nadzienie warzywne nie dodając mięsa mielonego
Nadzianą polędwiczkę obsypać przyprawą Delikat do mięs (czerwony) i majerankiem, owinąć folią do pieczenia. Piec do miękkości.

Smacznego :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.