Gość ks_robak Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Witam, naprawiałem patelnię elektryczną z kuchni żywienia zbiorowego pewnej instytucji charytatywnej. Stary złom wyposażyłem w bardzo dokładny, cyfrowy termostat z wyświetlaczem temperatury zadanej i aktualnej. A że kucharze tam nie zawsze są bardzo fachowi, chciałbym przy okazji wywiesić przy sterowniku tabelę zalecanych temperatur smażenia dla danych tłuszczy oraz produktów. Próbowałem coś wygoglować, ale nie bardzo mi się powiodło, wyczytałem tylko, że warto nastawę temperatury ograniczyć do 180C - tak zrobiłem. Zatem mam prośbę o naprowadzenie na taką tabelę, bądź rady co warto by w takim spisie zamieścić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.