zapach_slonca84 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 planuje zakup grilla elektrycznego do 400-500zl. macie jakies propozyjce? uwagi? czym sie kierowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Chętnie podczytam porady. Też myślałam o zakupie takiego grilla.Nie wiem o jakim Ty myślisz...mi podoba się coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapach_slonca84 Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 http://allegro.pl/item428051938_grill_elek...enna_plyta.html ja myślałem ostatnio o tym. nie mam pojęcia jak podejśc do sprawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Wiesz co,z doświadczenia wiem,że Clatronic ma słaby sprzęt....No chyba,że ja pechowo trafiałam na kiepskie egzemplarze...... A grill jako grill mi osobiście się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapach_slonca84 Opublikowano 17 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 dzieki, poszukam i poszperam jeszcze na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez_82 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Ja zaopatrzyłem się w coś takiego http://www.ceneo.pl/379028 na początku wakacji i póki co spisuje się naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby23 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Witam wszystkich, Postanowiłem odświeżyć temat gdyż ostatnio stanąłem przed dylematem jaki grill elektryczny kupić. Co gorsze nie chodzi jedynie o wybór producenta (a tych jest sporo) ale o rodzaj grilla: czy to otwarty czy składany... Nie wiem który będzie praktyczniejszy i który będzie lepiej wytapiał tłuszcz bo o to mi głównie chodzi ;) Podczas moich poszukiwań natrafiłem na takie ciekawe modele: 1. Philips HD4407 2.Philips HD 4427 3.Tefal Plancha CB 501112 A może jeszcze jakiś inny... Modeli jest multum! Dobrze gdyby grill dobrze zarządzał skapującym tłuszczem czyli jakiś pojemnik czy cuś no i żeby potrawy smakowały bo to dość ważne ;] Ceny grill sa dośc niskie więc cena mniej ważna... Moźe ktoś mi pomóc? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatita Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Z własnego doświadczenia zdecydowanie polecam Ci grill zamykany. Pieczesz wtedy z 2 stron. Płyta nie zdaje egzaminu i w pewnym momencie mięso zaczyna się dusić a nie piec. Poza tym jest za mała moc na otwartej płycie. Ja mam ten większy grill DeLonghi i jestem b.zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby23 Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Hmmm może i masz racje.... Znalazłem fajny model tej firmy którą polecasz http://nowygrass.s3.pl/?id=2&p=11.167.1406 Grill elektryczny o mocy 2000 W, z regulacją temperatury, rusztem pokrytym powłoką teflonową oraz 3 możliwościami ustawienia rusztu. 3 możliwości ustawienia rusztu, Pieczenie dotykowe, Przyrumienianie, Party grill, Grillowanie beztłuszczowe Wyjmowana taca zbierająca tłuszcz, Nóżki antypoślizgowe, Możliwość przechowywania w pozycji pionowej Zapowiada sie ciekawie i chyba go kupie ;} Cena nie najmniejsza ale chyba go kupie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gatita Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Wiesz, ja mam chyba ten sam tylko w straszym designie. ważne żeby nie był malutki bo nic się na nim nie zmieści. Smacznego ! I Pamiętaj jeśli będziesz piekł np. mięso, ktore wypuszcza dużo wody warto tę wodę zbierać ręcznikiem kuchennym wtedy będzie się fajne smażyło a nie dusiło ! Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby23 Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Jest jeszcze jedna sprawa, podobno w większości grilli elektrycznych łatwo ściera się powłoka teflonowa a wtedy może to chyba zaszkodzić i ponoć często występuje problem z kapiącym tłuszczem który skapuje po obudowie grilla zamiast do pojemnika na tłuszcz... Co do twojego grilla to nie masz przypadkiem takiego? http://www.media-joker.pl/karta/5807 albo tego http://ewabymail.pl/product_info.php?cPath...oducts_id=27228 A jest jeszcze jeden grill który mnie zainteresował: http://www.redcoon.pl/index.php/cmd/shop/a...31/refId/ceneo/ Wygląda nieźle tylko nie znam tej firmy i w ogóle zakup w ciemno ;] Kurcze myślałem że zakup grilla będzie prostrzy a tu tyle możliwości... Dobrze że jeszcze wypłaty nie wziołem bo bym chyba kupił pierwszy lepszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kali_jesc_kali_pic Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Wygląda ok, ale nie rozumiem jednego, po co kupować taki duży grill elektryczny? Czy w grillu elektrycznym nie chodzi o to, by był mały poręczny i można go było używać w domu? Ja mam grilla firmy Ariete, zamawiałam ze sklepu Stylowa Zastawa za jakieś 200 zł, spokojnie można go postawić na blacie w kuchni czy, jak czasem robię, od razu na stole i sobie siadamy ze znajomymi i grillujemy w zimę. :) Zobacz czy ma oddzielny pojemnik na tłuszcz - bo to przydatne, i czy posiada pokrywkę. Masz rację, 140 zł to nie jest majątek, ale też głupio wydać na coś czego potem nie będzie się używać. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosh Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Chciałem kupić grill/opiekacz do kanapek (panini), czy taki do 300zł będzie sensowny? Czy da radę w takim grillu przygotować mięso jak na normalnym grillu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.