łuki Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Ja na śniadanko często robię sobie taką swoją jajecznicę, która powstała w sumie z eksperymentów. Biorę trzy berlinki i kroje je w drobną kostkę. Podsmażam to na masełku i jak już jest zarumienione dosypuje sporą ilość curry. Oczywiście smaże to dalej dość często mieszając. Pod koniec dodaje do smażenia żółty ser pokrojony w kostkę i dużo ketchupu. Smaże to jeszcze przez chwilkę i wbijam trzy lub cztery jajka, oczywiście sól do smaku. Bardzo dobrze smakuje też ze świeżym pomidorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.