Katarzyna Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ze względu na areszt domowy ( zwolnienie > musi leżeć :-( ) wykorzystałam gotowy biszkopt na tort :-D Po pierwszym gryzie M powiedział że może sam go zjeść >>> całego :D Tereniu dzięki za kolejny super przepis :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Bardzo się cieszę że nie tylko mi smakuję i bardzo dziękuję że wśród tylu przepisów ktoś chce moje wypróbować GORĄCO POZDRAWIAM i DZIĘKUJĘ :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala291 Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 teresap...Twój jabłecznik z bitą smietaną jest tak pyszny,że robię go już nie wiem ktory raz i zawsze smakuje super ;-) ...zbilża się Dzień Matki,więc znowu dla mojego syna -córce obojętnie jakie,byleby było ciasto :shock: - upiekę ten jablecznik,który smakował mu za pierwszym razem wybornie :) ...pozdrawiam teresap i dzięki raz jeszcze za wspaniały jabłecznik!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Bardzo się cieszę że ciasto smakuje, ja na dzień matki robiłam pączki. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolanta Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Wlasnie upieklam to ciasto i czekam az jablka sie wystudza.Zrobilam je wedlug przepisu,ale ja pieke takie samo tylko,ze do jablek dodaje galaretke,po to aby zagescic jablka. Ja ja nazywam ''szarlotka po krolewsku''. Mysle, ze ten budyn spelnia taka role i napewno dodaje tez smaku,wiec porownam smaki .A na bita smietane zawsze polewam sosem czekoladowym przed podaniem ciasta.Pozdrowionka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No zaczynają się jabłka czyli ciasto na czasie polecam wszystkim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwuśka Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 hej mam w planie zrobic ciasto wlasnie dzis :( Chcialam najpierw zrobic spod i pojsc do maista po reszte skladnikow. No ale mam dwa pytania 1. ile piecze sie spod ? ok30 min??? 2 czy jak na wierzch damy smietane to ciasto wstawiamy do lodówki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 hej mam w planie zrobic ciasto wlasnie dzis Chcialam najpierw zrobic spod i pojsc do maista po reszte skladnikow. No ale mam dwa pytania 1. ile piecze sie spod ? ok30 min??? 2 czy jak na wierzch damy smietane to ciasto wstawiamy do lodówki ??? Zgadzam się !!! Piekę 20 ? 30 minut, jak biszkopt zaczyna lekko odstawać od blachy to gotowy (160 stopni). No i bita śmietana na cieście wymaga lodówki. Pozdrawiam i życzę SMACZNEGO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwuśka Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Bardzo pyszne ciasto ;D jutro dodam fotke :( troszke biszkopt upiekl sie nie rowno, ale i tak jest smaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresap Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jest to ciasto do którego często powracam... :mrgreen: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.