pannadomu Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 lubie gotowac i przygotowywac dania wegetarianskie. moj narzeczony nie je w ogole miesa. ja czasem tak jednak, ale coraz mniej bo gotuje na nas dwoje. bardzo uwielbiamy robic sushi w domu :) ale to jest czasochlonne wiec w tygodniu jak nie ma czasu to kupuje gotowe mrozone dania jak kolorowe warzywa na patelnie albo warzywa z sosami. do tego przygotowuje ryz, czasem makaron i sie zajadamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tartine Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 w tygodniu jak nie ma czasu to kupuje gotowe mrozone dania jak kolorowe warzywa na patelnie albo warzywa z sosami. do tego przygotowuje ryz, czasem makaron i sie zajadamy ;) a jakie kupujesz? ja jeszcze nie próbowałam, ale ostatnio widziałam, że są np. czerwone, zielone, żółte i chyba białe... strasznie się rozbawiłam tą tęczą... ciekawe czy tak smakują jak wyglądają :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pannadomu Opublikowano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 czerwone warzywa na patelnie jadlam bo troszke maja taki wloski charakter. fajne w smaku. do tego czasem robie mrozona rybke. na przyklad mintaja. ale te warzywa super tez do makaronu smakuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albit Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Avokado z krewetkami Avokado, krewetki koktajlowe, koperek , sól, pieprz,oliwa, cytryna Avokado umyte trzena przeciąć w połowie. Polewasz sokiem z cytryny. Krwewtki polewasz tez sokiem z cytryny, wczesniej odcedzasz, przelewasz wrzatkiem przez sitko. Krewetki przyprawiasz. Krewetki umieszczasz w zaglebieniu po pestkach, polewqasz sokiem i dodajesz koperek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania19 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 a propos czerownych warzyw na patelnię:mrgreen: to ja robie je tak: kroję fileta z kurczaka w paseczki podsmażam, dodaje warzywka, gdy zmiękną dodaje 1duży jogurt naturalny( można dać śmietane wtredy sie nie zważy, jogurt jest po prostu za chudy) dodaje przyprawy: papryke słodka ostrą, wegete, magi, przyprawe do kurczaka, pieprz czarny, pieprz ziołowy, mieszam i doprowadzam do wrzenia, do tego ryż i mam smaczny i szybki obiad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.