mamalu 3 Napisano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Nie wiem jak u Was ale jak wejde tylko na forum to zaraz pokazuja sie latajace reklamy przyslaniaja wszystko, nie ktorych nie da sie wykliknac...czy mozna z tym cos zrobic...moze jakies ustawienia w swoim kompie tylko ze ja nie wiem co i jak... Pozdrwiam Danusia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin 31 Napisano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witam, Proszę o informacje jakiej reklamy nie da się zamknąć. Zgłoszę taki fakt do firmy zajmującej się reklamami na naszym portalu. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mamalu 3 Napisano 21 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A naprzyklad reklama Bmw dopiero za ktoryms tam razem sie zamyka....i nie wiem czy to wina mojego komputera, czy reklamy? Moze by sie inni piszacy wypowiedzieli jak to u nich wyglada. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin 31 Napisano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Też ją trafiłem i zamknęła się od razu po kliknięciu - możesz powiedzieć jakiej przeglądarki używasz?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi