Skocz do zawartości

Ogórki Po Kanadyjsku


iwonia

Rekomendowane odpowiedzi

4 kg. ogórków-małe,całe,tylko umyte 4 czerwone papryki-pokroić w cienkie paski 0,5 kg. cebuli-pokroić w talarki 1 seler-starty na tarce wszystkie składniki wymieszać zalać solanką i pozostawic na 3 godz. Solanka: 9 szklanek wody,1 szklanka soli Zalewa słodko-kwaśna 6 szklanek wody 4 szklanki cukru 3 szklanki octu 2 łyżki gorczycy 2 łyzki kolendry Z przygotowanych warzyw dokładnie odcedzić słoną wodę,produkty przełożyć do słoików,zalać zalewą słodko-kwaśną.Gotować maksymalnie 8 do 10 min. Smacznego :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.