tina10 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dzieki Milenko :-) no to ide konczyc te ozorki bo juz mi slinka cieknie. A tak wogule to coraz bardziej podoba mi sie ta dieta :?: calymi dniami tylko sie mysli o tym jak tu sobie dogodzic ,a nie zarypywac sie liczeniem kalorii i cierpiec z powodu nieustannego glodu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Germania Przypomniałaś mi o przepisie na żółty ser ja ma taki ;1 kg sera 1 litr mleka, do gotującego się mleka wrzucić pokruszony ser i gotować aż się zrobi klej,nie trwa to zbyt długo,następnie z 10 min. odcedzić,dać do rondla 2 łyżki masła to myślę że my możemy troszkę oleju par.,i ser smażyć przez chwilę dodać soli i łyżeczkę sody.smaży się go naprawdę krótko i trzeba ciągle mieszać by się nie napalił,potem tylko gdzieś przelać i zostawić do zastygnięcia,jest super.Nie daję go w przepisy bo nie wiem jak. Oliwko mała uwaga przepisy zamieszczamy w innym temacie, temat został stworzony na prośbę dziewcząt aby przepisy były w innym miejscu co by nie błądzić, więc jeśli mogę prosić wklej go tam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Oliwko to proste skopiuj go i wejdź na temat z przepisami po czym kliknij na odpowiedz i wklej go i gotowe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwi3a Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Kochana Milenko ,bardzo chętnie ale jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Germania Przypomniałaś mi o przepisie na żółty ser ja ma taki ;1 kg sera białego chudego,1 litr mleka 0%, do gotującego się mleka wrzucić pokruszony ser i gotować aż się zrobi klej,nie trwa to zbyt długo,następnie z 10 min. odcedzić,dać do rondla 2 łyżki masła to myślę że my możemy troszkę oleju par.,i ser smażyć przez chwilę dodać soli i łyżeczkę sody.smaży się go naprawdę krótko i trzeba ciągle mieszać by się nie napalił,potem tylko gdzieś przelać i zostawić do zastygnięcia,jest super.Nie daję go w przepisy bo nie wiem jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwi3a Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 O RANY UDAŁO SIĘ JEST JUŻ W PRZEPISACH,MASŁO TO JA MAM W ORGINALNYM PRZEPISIE A MY TROSZKĘ PARAFINY BY GO OD RAZU NIE PRZYPALIĆ,A SER ZWYKŁ CHUDY NP.TWARÓG HARNAŚ,SKŁAD;BIAŁKO 20 WĘGLOWODANY 3 TŁUSZCZ 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 tina10- co do groszku Dukan w ksiazce pisze tak: "Zabronione sa warzywa zawierajace skrobie: kartofle, ryz, kukurydza,groch, zielony groszek lub groch luskany, bob, soczewica, fasola szparagowa" o wagach- ja mam wage zwykla ale wazylam sie u kolezanki na wadze elektronicznej i pokazala 2kg wiecej niz ta moja w domu. Z kolei na swojej wadze zawsze waze bagaz przed podroza, i pozniej waga elektroniczna na lotniskach podaje dokladnie ten sam wynik- wiec poki co koncentruje sie na obserwacji czy waga spada, a jak juz bede blisko celu to sie zwaze na wszystkich wagach jakie mi wpadna w rece :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryszka121 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Hej ktos pytal o ozorki wieprzowe, nie jestem pewna czy mozna je jeść, może wołowe, albo drobiowe :-) ale nie wiem dokładnie bo posiałam książkę, sprawdźcie proszę jak kto może. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 O RANY UDAŁO SIĘ JEST JUŻ W PRZEPISACH,MASŁO TO JA MAM W ORGINALNYM PRZEPISIE A MY TROSZKĘ PARAFINY BY GO OD RAZU NIE PRZYPALIĆ,A SER ZWYKŁ CHUDY NP.TWARÓG HARNAŚ,SKŁAD;BIAŁKO 20 WĘGLOWODANY 3 TŁUSZCZ 0. ...chyba go dzisiaj usmażę, już mi ślinka cieknie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ozorki - cielecy i jagniecy jest dozwolony bo malo tlusty. Ozor wolowy- nalezy spozywac tylko przednia czesc ktora jest najchudsza. O wieprzowym nic nie pisze = nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Milenka ja najpierw robie po tym mysle ;D najpierw napisalam posta a potem weszlam w ustwienia i znalazlam ;] A ze to sie nazywa avatar tez nie wiedzialam hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ozorki - cielecy i jagniecy jest dozwolony bo malo tlusty. Ozor wolowy- nalezy spozywac tylko przednia czesc ktora jest najchudsza. O wieprzowym nic nie pisze = nie mozna ...o to w takim razie koleżankę wprowadziłam w błąd ale nie chciałam wybacz, nie mam książki bo pożyczyłam wiedziałam że gdzieś dzwoni tylko w którym kościele :-) Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Milenka ja najpierw robie po tym mysle ;D najpierw napisalam posta a potem weszlam w ustwienia i znalazlam ;] A ze to sie nazywa avatar tez nie wiedzialam hehe ...eh nie martw się jesteśmy tylko ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.