Anula1978 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dziewczyny ja też jestem ciekawa tych bułeczek, więc proszę o dokładny przepis co i jak, i jak długo się piecze. A jeśli nie mam foremek do muffinek to w czym można upiec te bułeczki? Na święta to byłby dobry pomysł z tym pieczywem,. I tak samo jak Maruda nie mam na czym zmielić otrąb..... Śliweczko dziś do pracy przyszłam z butelką zielonej, zimnej herbaty, jak już to nie pomoże to sie normalnie załamię - z tym, że teraz jestem 4-5 dni przed okresem to może waga i tak się utrzymać w miejscu. Pozdrowionka z pochmurzonych Kujaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziaczek Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam wszystkie dziewczyny ! Ja zamierzam po świetach rozpocząć Protal, książkę już zakupiłam i się aktualnie dokształcam. :D Mam do was takie pytanko: w których częściach ciała chudniecie? Jak mi sie troche przytyło to poszło mi też w biust ( co akurat było jedynym pozytywnym aspektem przytycia) i teraz sie boję że przy diecie mi to spadnie. Przepraszam za głupie pytanie :grin: i z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petra Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam wszystkie dziewczyny ! Ja zamierzam po świetach rozpocząć Protal, książkę już zakupiłam i się aktualnie dokształcam. :) Mam do was takie pytanko: w których częściach ciała chudniecie? Jak mi sie troche przytyło to poszło mi też w biust ( co akurat było jedynym pozytywnym aspektem przytycia) i teraz sie boję że przy diecie mi to spadnie. Przepraszam za głupie pytanie :D i z góry dziękuję za odpowiedź Chudne wszędzie - przynajmniej jak dotychczas(5 kg). W biuście - niestety, też :grin:. Ale i brzuch, uda i pupa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam radę Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ja również chudne wszedzie -niestety biust też ku mojej rozpaczy!!! Ale cudnie chudnie brzuszek i pupa!!:grin:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam wszystkie dziewczyny ! Ja zamierzam po świetach rozpocząć Protal, książkę już zakupiłam i się aktualnie dokształcam. :D Mam do was takie pytanko: w których częściach ciała chudniecie? Jak mi sie troche przytyło to poszło mi też w biust ( co akurat było jedynym pozytywnym aspektem przytycia) i teraz sie boję że przy diecie mi to spadnie. Przepraszam za głupie pytanie :grin: i z góry dziękuję za odpowiedź Witam wszystkie kobietki! Witam Ciebie Zuziaczek! Ja chudnę wszędzie.Piersi (niestety) ,uda,ramiona,pupa,brzuch...jakoś tak wszystko chudnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziaczek Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Kurde, a jak sie płaska zrobie...albo mi się wklęsną? ojoj Pocieszam sie że nie mam duzo do zrzucenia, ale utrata biustu mnie przeraża troszku :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) W E S O Ł E G O A L L E L U J A (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) ◊............(..(..( ◊.............\..)..)._..-.._ ◊............__)/.,','.......`. ◊..........,".....`......,--...`. ◊........,"...@.........'....`...\ ◊.......(Y.............(...........;''. ◊........`--.____,.....\..........,..; ◊........((_.,----'.,---'......_,'_,' ◊............(((_,-.(((______,-' Z okazji świąt Wielkanocnych życzę Wszystkim radości, której moc przysłoni troski codzienności, miłej atmosfery oraz mokrego dyngusa Wesołych Świąt Ale postaram się tu jeszcze zaglądać w czasie świąt. Powodzenia w dietowaniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Kurde, a jak sie płaska zrobie...albo mi się wklęsną? ojoj Pocieszam sie że nie mam duzo do zrzucenia, ale utrata biustu mnie przeraża troszku :) Ehehe ,pewnie nie wklęsną,ale jeśli gubisz tłuszczyk to z każdego miejsca niestety.Jak to już jedna z dziewczyn pisała robią mi się "KŁAPCIAKI" :grin: Ale trudno...coś musiałam poświęcić...żeby wyglądać jak człowiek a nie hipopotam (przynajmniej w ubraniu :) ) Boję się że za czas jakiś będę sobie po nich deptać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziaczek Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Śliweczko może nie bedzie tak źle :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Śliweczko może nie bedzie tak źle :D No mam nadzieję ,Zuziaczek :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallina Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ciepła wiosennych promieni słońca przenikających serca,szczęścia,miłości i pogody ducha.Podróży cielesnych do wymarzonych miejsc i tych duchowych, w głąb siebie,uśmiechów i wiele radości na te Święta, życzę Wam Wszystkim :grin: [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofia Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Słuchajcie ja zrobiłam bułki ale niczego nie mieliłam bo jestem leniwa, nie mam czym a nawet jakbym bardzo chciała to nie mam na to czasu :) Jeśli chodzi o przepis to wybaczcie, nie pamiętam - jest w wątku z przepisami chyba na 5 stronie, tyle że ja wzięłam wszystkiego x 4 - bo z pojedynczej wersji to wyjdzie jakaś marna jedna bułka albo ew. 1,5 :) A że jak juz napisałam jestem leniwa to jak już coś robie to hurtowo, żeby nie musieć tego zbyt czesto powtarzać :grin: Jeśli chodzi o pieczenie to piekłam na oko - jakieś 15-20 minut w piekarniku ustawionym na 180-200 stopni. Jak zobaczyłam że na oko wyglądają dobrze to wyciągnęłam. Powtarzam tylko: niech was nie podkusi aby je upiec w papierowych foremkach do babeczek - nie chcą z tego wyjść i musze jeść z resztkami papieru (ciekawe co na to Dukan :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Dla Was wszystkich Kochane proteinki :grin: _▒ _▒▒____________▒ _▒▒▒__________▒▒ ▒▒░▒________▒░▒ ▒▒░▒▒_____▒▒░▒ ▒▒░░▒____▒▒░ ▒ ▒░░░▒___▒▒░░▒ ▒░░░▒__▒▒░░▒ ▒░░ ▒__▒░▒▒░▒ ▒▒░▒__▒▒▒░▒▒ _▒░░░░░░░░▒▒ __▒▒░░░░░░░▒▒ __▒▒░░░░░░░ ▒ __▒░(◒░░░░░(◒▒▒▒▒ _▒░░░░░░░░░ ▒░░░░▒ _▒░░░░;░░░;░░▒░░░░░▒ _▒▒░░░;█ █;░▒▒░░░░░░▒ ▒░▒▒░░""█"░▒▒░░░░░░░▒_▒ ▒░░░▒░░░░▒░░░░▒░░░▒ ▒░ ▒▒░░░▒▒▒▒░░░░▒░░░▒▒░▒ ▒░░░░░░░░░░░▒▒░░░░▒░▒ ▒▒░░░░░░░▒░▒▒░░░░░▒░▒ _▒▒░▒▒░░░▒░▒░░░░░░▒░▒ __▒▒░▒▒░░▒░ ▒░░░░░▒░▒ __▒▒░░▒░░▒░░▒░░░░░▒▒ __▒▒░▒▒░▒░░░ ▒░▒▒░░▒ _▒░░░▒░▒░▒░░▒▒▒▒▒▒ ▒▒░▒░▒▒▒▒▒▒▒▒ _▒▒▒▒▒▒▒▒▒ Szczęście nadaje sens życiu, to magia w Naszych sercach zaklęta. Nie pozwólmy mu zostać w ukryciu, podarujmy je bliskim na święta. Wesołych Świąt ! Pozdrawiam, M :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanka Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Oby zdrówko dopisało, by jajeczko smakowało, by babeczka nie tuczyła, atmosfera miła była, by zajączek uśmiechnięty przyniósł radość w ten dzień święty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi