jagna1 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 siemanko dziewczynki wpadłam tylko na chwile powiedzieć że dotrwałam do II fazy i teraz bedzie lepiej . po bilansie 10 dniowym 8 kg w dół no a treraz tylko wytrwałość bo jak mi wyliczył test naszego mistrza ta fraza ma sie ciagnać do 12 lutego ;). Życze wam wesołych spokojnych i radosnych świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alienka Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Sandra!!! Widzę, że już dziewczyny odpowiedziały Ci na pytania o chlebek pełnoziarnisty. Może jednak wrzucę swoje 3 grosze ;) Ja kupowałam różne chlebki, takie podobne do pumpernikla też, ale najbardziej smakuje mi taki z firmy Schulstad. Nazywa się "Dobry", jest jeszcze napisane na opakowaniu pełnoziarnisty, słonecznikowy. Ten mi smakuje najbardziej, bo jest mięciutki. Z tej samej firmy kupowałam też chlebek pełnoziarnisty, szczelnie pakowany w folię, ale ten drugi był dużo twardszy. Pewnie rzecz gustu, ale mnie bardziej smakował ten miękki. Próbowałam dołączyć zdjęcie, ale nie wiem, czy się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alienka Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Chyba się udało! Ale ze mnie zdolna bestia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iriss1 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Sandra!!! Widzę, że już dziewczyny odpowiedziały Ci na pytania o chlebek pełnoziarnisty. Może jednak wrzucę swoje 3 grosze ;) Ja kupowałam różne chlebki, takie podobne do pumpernikla też, ale najbardziej smakuje mi taki z firmy Schulstad. Nazywa się "Dobry", jest jeszcze napisane na opakowaniu pełnoziarnisty, słonecznikowy. Ten mi smakuje najbardziej, bo jest mięciutki. Z tej samej firmy kupowałam też chlebek pełnoziarnisty, szczelnie pakowany w folię, ale ten drugi był dużo twardszy. Pewnie rzecz gustu, ale mnie bardziej smakował ten miękki. Próbowałam dołączyć zdjęcie, ale nie wiem, czy się udało. Sanrda ja wlasnie o tych chlebach pisalam wczoraj;nazwa Schulstad mi z glowy wyleciala:)faktycznie ten miekki jest lepszy ale ten twardszy zasyci Cie na dluzi dluzej...ja przynajmniej tak mialam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iriss1 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 hehe widze,ze naprawde Was wszystskie swiatecznie wywialo.... sama zostane na protalowym posterunku chyba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I26 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam wszystkie chudzinki w ten piękny słoneczny dzień.Nie mam co prawda czasu na czytanie zaległości wpadłam tylko suwaczek zmienić i złożyć życzonka świąteczne Pogody, słońca, radości. W niedzielę dużo gości. W poniedziałek dużo wody. Dużo jajek kolorowych świąt wesołych no i zdrowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda :) Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam Dziewuszki!! Olinka, ładna fotka,to tak na wstępie, żbym nie zapomniała ;) Gratuluję wszystkich spadków, ja nie mam:/ No ale cóż No i życzę Wam zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy. Tym dla których to możliwe, życzę, żeby były one mocno rodzinne, natomiast tym które są tam daleko same, aby spędziły je miło w gronie znajomych, narzeczonych, chłopaków czy z kim tam jesteście :* Buziaki i tulasy, nie wiem kiedy uda mi się znów do Was zajżeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauluk55 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 dzieki wszystkim za mile przywitanie ;) dziewczyny, jesli bylybyscie tak mile to mam jeszcze troche pytan... :sad: czyli, rozumiem ze na fazie uderzeniowej nie powinno sie jesc jogurtow owocowych? a i czy to prawda ze jesli jednego dnia zjem j owocowy to nie powinna jesc otrebow ani maki kukurydzianej? podobno porcja na os na dzien maki kukurydzianej to 50 g :sad:? wole sie upewniec, bo nei chcialabym zrobic czegos zle :sad: haha a teraz swieta... juz widze jak sie rodzina bedzie na mnie patrzec ze jem tylko 'swoje jedzenie'... wy tez macie taki problem :sad:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauluk55 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Magda;) ladny piesek ;d cudowny wrecz kocham owczarki.... sama mam podobnego :sad: haha czerwona szminka i psy, jedne rzeczy do ktorych mam slabosc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda :) Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Magda;) ladny piesek ;d cudowny wrecz kocham owczarki.... sama mam podobnego :sad: haha czerwona szminka i psy, jedne rzeczy do ktorych mam slabosc ;) Hehehe, każdy ma jakieś zboczenia :sad: Ja też przepadam za Owczarkami :sad: A co do I fazy to Ci nie pomogę:/ bo ja na niej bedac nie jadlam tolerowanych ale tylko i wylacznie dozwolone. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandra33 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Hej kochane babki!!!!! Ech u wszystkich swieta a u mnie nieee:( Dzis jeszcze do pracy a jutro jak sie obudzimy po nocce na zakupki bo stwierdzilismy z narzeczonym, ze chociaz prezenciki sobie zrobimy.Apropos prezentow zdziwilam sie wczoraj jak rozmawialm z kolega z innej czesci Polski(nie pamietam skad jest) i mowil, ze u nich nie ma tradycji prezentow w koszyk...u nas na polnocy pl zawsze od dzieciaka dostawalam upominek w koszyk i w przedszkolu mielismy zawsze na zajaca chowane upominki w ogrodku i trzeba bylo ich szukac:) Sandra!!! Widzę, że już dziewczyny odpowiedziały Ci na pytania o chlebek pełnoziarnisty. Może jednak wrzucę swoje 3 grosze :sad: Ja kupowałam różne chlebki, takie podobne do pumpernikla też, ale najbardziej smakuje mi taki z firmy Schulstad. Nazywa się "Dobry", jest jeszcze napisane na opakowaniu pełnoziarnisty, słonecznikowy. Ten mi smakuje najbardziej, bo jest mięciutki. Z tej samej firmy kupowałam też chlebek pełnoziarnisty, szczelnie pakowany w folię, ale ten drugi był dużo twardszy. Pewnie rzecz gustu, ale mnie bardziej smakował ten miękki. Próbowałam dołączyć zdjęcie, ale nie wiem, czy się udało. Alienka!!!! Dziekuje za pomoc i fotke, ja do dzis nie wiem jak sie je w posty wstawia...teraz to juz w ogole nic nie wiem bo mialam formata i wszystko chodzi nie tak na tym kompie, inaczej i nie umiem sie odnalezc.Jutro wyruszam na poszukiwanie chlebka:)a jak nie znajde to znalazlam fajny przepis i sprobuje zrobic sama:) Sanrda ja wlasnie o tych chlebach pisalam wczoraj;nazwa Schulstad mi z glowy wyleciala:)faktycznie ten miekki jest lepszy ale ten twardszy zasyci Cie na dluzi dluzej...ja przynajmniej tak mialam:) Iryss a Ty go widzialas w UK? Normalnie w tesco czy tylko w pl sklepach? A jesli mozna nagranie siostry to daje maila:) [email protected] dzieki wszystkim za mile przywitanie ;) dziewczyny, jesli bylybyscie tak mile to mam jeszcze troche pytan... :sad: czyli, rozumiem ze na fazie uderzeniowej nie powinno sie jesc jogurtow owocowych? a i czy to prawda ze jesli jednego dnia zjem j owocowy to nie powinna jesc otrebow ani maki kukurydzianej? podobno porcja na os na dzien maki kukurydzianej to 50 g :sad: ? wole sie upewniec, bo nei chcialabym zrobic czegos zle :sad: haha a teraz swieta... juz widze jak sie rodzina bedzie na mnie patrzec ze jem tylko 'swoje jedzenie'... wy tez macie taki problem :sad: ? Pauluk55 na uderzeniowce nie wolno zadnych tolerowanych, natomiast przy II fazie mozna juz tolerowane z tym, ze do 2 dziennie.Ostatnio albo Bozenka albo Maragrette(przepraszam Was ale nie pamietam, ktora z Was) wstawiala liste tolerowanych przetlumaczona ze strony dukana.Ogolnie jest o tym w ksiazce ale ta lista byla jeszcze dokladniejsza.I co do ilosci maizeny( tj skrobia kukurydziana a nie maka ale czesto jest stosowana zamiast maizeny-bo ta trudniej dostac) to chyba byly 3 lyzeczki/dzien...ale nie jestem pewna-nie pamietam.Wiec owocowe jogurty 0% mozna zjesc do 2 dziennie ale wtedy nie stosujemy juz innego tolerowanego produktu.Otreby natomiast nalezy jesc codziennie do konca zycia:)Mam nadzieje, ze troszke pomoglam. NO NIC< SPADAM SIE OGRANIAC DO PRACY *jeszcze raz wszystkim, calemu cudownemu forum zycze pieknych kolorowych i nie za mokrych za to w 100% dukanowych swiat a w prezencie od zajaczka ogromnych spadkow wagowych, slonca i rozesmianej geby od ucha do ucha:) wiosenno-swiateczne buziaki dla Wszystkich!!!!* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheAga90 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 dzieki wszystkim za mile przywitanie ;) dziewczyny, jesli bylybyscie tak mile to mam jeszcze troche pytan... :sad: czyli, rozumiem ze na fazie uderzeniowej nie powinno sie jesc jogurtow owocowych? a i czy to prawda ze jesli jednego dnia zjem j owocowy to nie powinna jesc otrebow ani maki kukurydzianej? podobno porcja na os na dzien maki kukurydzianej to 50 g :sad:? wole sie upewniec, bo nei chcialabym zrobic czegos zle :sad: haha a teraz swieta... juz widze jak sie rodzina bedzie na mnie patrzec ze jem tylko 'swoje jedzenie'... wy tez macie taki problem :sad:? Dukan zabrania jest produktow tolerowanych na uderzeniowce, ale ja o tym nie wiedzialam jak bylam na I fazie i pilam kefiry owocowe 0% tl. i make kukurudziana tez dodawalam do nalesnikow i schudlam 3.5 kg. to wszytsko zalezy od twojego organizmu, ja uwazam, ze jesli mimo spozywania tolerowanych produktow bedziesz chudla to wszystko bedzie ok.To moje skromne zdanie, mam nadzieje, ze pomoze ;] powodzenia i duzych spadkow :sad: Ja wyjezdzam na swieta do rodzinki i musze zabrac ze soba caly prowiant bo oni z protalowego jedzonka to pewnie beda miec tylko jajka(ktorych i tak nie jem, bo jestem na nie uczulona) i pewnie tez beda na mnie dziwnie patrzec i namawiac, zebym odpuscila chociaz w swieta, ale nie mam zamiaru sie tym przejmowac ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malenstwo1975 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam Was Kobietki PÓZNĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ porą ale cóż taki urok przedświątecznych porządków ,zakupów ,pichcenia i ogólnie wszystkiego :sad: Widzę teraz Ja Sama jestem tylko.. ;) IRYSSKU Ciebie równiez witam (co prawda dość pózno,ale......witam) :sad: Owszem byłam rano na forum ale to już takie zboczenie ,że jak nie zajrze nie poczytam to dniówka nie zaliczona,hahaha... a że miałam mnóstwo roboty przed Soba tak więc nawet nic skrobnełąm za to teraz parę słówek.. U Mnie zero jakichkolwiek zmian wagowych :sad: smuci Mnie to ciutki,ale cóż..... Za to GRATULACJE dla Was kobitki JAGNA, I26, Sandro ..-no,no..pięknie WAM poleciało kobitki :sad: -gratki (Kogo pominełam to sorki) Zająca Świrusa.... Mokrego Dyngusa.... Smacznego jajeczek Jasnego ,ciepłego Świątecznego poranka... i ze SŁODZIKA baranka,heh;).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandra33 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ach nic nie piszecie, tylko alienka na dole:) pozdrowienia alienko!!!! Ja w pracy, dzis chwilke wczesniej chyba skoncze wiec jakos zleci, byle do rana...jeszcze raz pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi