Milenka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 o to dobrze, że mąż w domu. hehehe a propos juz szukam jest! :lol: Facet w galarecie..... Wiedzą to kochanki i wiedzą to żony: Facet przed konsumpcją ma być wymoczony. Można go doprawić szczyptą pikanterii, żeby nie był mdławy,(lecz bez fanaberii). Potem na ogniu zmysłów gotujemy faceta. Kiedy zdjąć go z ognia?-wie każda kobieta. Trzeba tu uważać moje drogie panie, bardzo niekorzystne jest przegotowanie. A i jeszcze jedno(niech mi każda wierzy) źle jest także, gdy facet jest trochę nieświeży... Po"myśliwsku"smakuje, gdy masz chęć polować, a po"prowansalsku", gdy chcesz go całować, "na słodko"zbyt nudzi, "na ostro"zbyt brudzi, w 'sosie słodko-kwaśnym"najczęściej marudzi. Nie próbujcie jednak w zalewie octowej, bo go nabawicie w mig frustracji nowej. Gdy za dużo octu jest w waszej miłości jest to zagrożeniem dla jego męskości. A więc dochodzimy do ciekawej puenty: że najlepszy facet jest leciutko"ścięty" Dodaj więc Kochana szczyptę żelatyny i spożywaj go "na sztywno", lecz bez sztywnej miny... :D hhahhhahahha :D :D :D świetne! No ładnie ja pitole jestem w pracy miałam akurat klienta i ukradkiem czytałam petent jakoś dziwnie spoglądał na mnie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 https://www.paskudek.pl/animacje/lp_001.html :lol: :D ...dobrze że jestem sama hahhahah ja nie mogę dobre "kiedy babkę masz na chacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 https://www.paskudek.pl/animacje/lp_009.html :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Z innej beczki: https://www.joemonster.org/filmy/4364/malpa...spiewa-jacksona Kończy sie seminarium poświęcone osmozie cieczy. Profesor podsumowuje: "I tak własnie ścieka woda. Czy wszystko jest zrozumiałe?" Nagle wstaje Afrykanczyk i mówi: "Ja ciegoś nie rozumiem. Jak to jest: woda ścieka i pies ścieka?". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Jasiu wrócił na wieś z pracy w Anglii. Ojciec: - Weź, rozrzuć gnój. Jasiu: - What? Ojciec: - Łot krowy i łot konia. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Hehehehehehehehe,dobre ,dobre...what?.... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ale humorkiem tryskacie dziewczynki kochane z rana :D Przepis 'na galaretkę' baardzo mi się podoba - taki dietetyczny :D Ja zaraz się zbieram na mecz... :D i na grilla :lol: Fajnie, że pogoda dopisuje!! Udanego weekendu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenox Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Aż dziwne prawda tym bardziej że waga nadal constans :D ...no ba już świruje od nich ale pozytywnie :D A co z naszym Rodzynkiem, hmm pewnie stał się teraz wirtuozem w kuchni i jej nie opuszcza nie ma casu na pogaduchy z nami :D M. Witam j dzieki za pamiec wczoraj bylem troszke niedysponowany i nie bylo mnie na necie ale teraz wracam do zywych i jestem,3-CI DZIEN na kurczaczkach i rybkach z dodatkiem jajeczek POZDRAWIAM WAS MILE PANIE a wiruozem w kuchni to bede jak przyjdzie do tego czas czyli odpowiednie pozniejsze etapy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Ale coś czuję, że będę musiała nadrabiać w czytaniu już po dzisiajeszym dniu!! Dzisiaj na szczęście odzyskałam lepszy humor - warzywka :lol: Ale po nich wrócę znowu do 5/5 - bo w sumie przy zmianach jakie sobie zafundowałam wcale nie straciłam więcej kg Więc może te 5/5 jest najwłaściwsze. Aaaaaa... właśnie znalazłam to surimi - powiem wam, że wcale nie było łatwo. No i smakuje mi na 'surowo' i w jajecznicy MNIAM. Dziękuję i pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenox Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 o to dobrze, że mąż w domu. hehehe a propos juz szukam jest! :lol: Facet w galarecie..... Wiedzą to kochanki i wiedzą to żony: Facet przed konsumpcją ma być wymoczony. Można go doprawić szczyptą pikanterii, żeby nie był mdławy,(lecz bez fanaberii). Potem na ogniu zmysłów gotujemy faceta. Kiedy zdjąć go z ognia?-wie każda kobieta. Trzeba tu uważać moje drogie panie, bardzo niekorzystne jest przegotowanie. A i jeszcze jedno(niech mi każda wierzy) źle jest także, gdy facet jest trochę nieświeży... Po"myśliwsku"smakuje, gdy masz chęć polować, a po"prowansalsku", gdy chcesz go całować, "na słodko"zbyt nudzi, "na ostro"zbyt brudzi, w 'sosie słodko-kwaśnym"najczęściej marudzi. Nie próbujcie jednak w zalewie octowej, bo go nabawicie w mig frustracji nowej. Gdy za dużo octu jest w waszej miłości jest to zagrożeniem dla jego męskości. A więc dochodzimy do ciekawej puenty: że najlepszy facet jest leciutko"ścięty" Dodaj więc Kochana szczyptę żelatyny i spożywaj go "na sztywno", lecz bez sztywnej miny... :D BRRRAWWWOOOOOOOOOOOOOOOO NIE WIEDZOIALEM ZE MAMY TUTAJ TAKIE UZDOLNIONE OSOBY JESYEM POD WRAZENIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwi3a Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Cześć dziewczyny i chłopcze Zdaje mi się że pomyliłam forum, :D gdzie ja teraz jestem? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witam j dzieki za pamiec wczoraj bylem troszke niedysponowany i nie bylo mnie na necie ale teraz wracam do zywych i jestem,3-CI DZIEN na kurczaczkach i rybkach z dodatkiem jajeczek POZDRAWIAM WAS MILE PANIE a wiruozem w kuchni to bede jak przyjdzie do tego czas czyli odpowiednie pozniejsze etapy :lol: Witamy, i cóż tam słychać u Ciebie mój Drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zdaje mi się że pomyliłam forum, :D gdzie ja teraz jestem? :D hehe :lol: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Cześć dziewczyny i chłopcze Zdaje mi się że pomyliłam forum, :D gdzie ja teraz jestem? :D hehe,dobrze trafiłaś,to wciąż to samo forum ,opętane przez głupawkę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi