m_a_r_g_o_t Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 dodam,że bardzo się cieszę jak ktoś chudnie, to tak jakby to mnie dotyczyło....a ciesze się podwójnie, bo jutro warzywka, a na warzywkach ostatnio po wizycie w wc 2 kg mniej wczoraj zgrzeszyłam....loda włoskiego zjadłam ...śmietankowo-czekoladowy był....mmmmm....i od razu była przy pniu pokuta...w nocy wstawałam po raphacholinkę :mrgreen::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_a_r_g_o_t Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Margot pewnie a nóż widelec się uda ..... :mrgreen: amen... ten czlowieczek już powinien danonki wcinać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneczka80 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Margot pewnie a nóż widelec się uda ..... :D Margot a tak apropo może podasz co ty wogóle zajadasz w ciagu dnia bo efekty na suwaczku są godne pozazdroszczenia :D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneczka80 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 dodam,że bardzo się cieszę jak ktoś chudnie, to tak jakby to mnie dotyczyło....a ciesze się podwójnie, bo jutro warzywka, a na warzywkach ostatnio po wizycie w wc 2 kg mniej wczoraj zgrzeszyłam....loda włoskiego zjadłam ...śmietankowo-czekoladowy był....mmmmm....i od razu była przy pniu pokuta...w nocy wstawałam po raphacholinkę :mrgreen: :D :D Zazdroszcze tego loda ale musiałbyć pycha ja zjadłam kostke gorzkiej czekolady było jak w niebie a jak ona teraz smakuje .... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_a_r_g_o_t Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Margot a tak apropo może podasz co ty wogóle zajadasz w ciagu dnia bo efekty na suwaczku są godne pozazdroszczenia :D :mrgreen: rano kawa, herbata, 2 kromki chleba protalowego z dowolnym dodatkiem- łosoś, pasztet drobiowy (ale taki luxusowy i drogi) serek wiejscki light koło 1-2 obiad, w zalezności co chłopaki jedzą- piers, kulki wołowe z wody, grillowana ryba kolacja- serek light wiejski lub serek homo i... zjadlam pól sernika wiedeńskiego na wieczór, wtedy najbardziej chce mi sie jeść, popijam pepsi zero zakaski, przekąski to parowki drobiowe lub kabanosy drobiowe (nie cierpię wędlin drobiowych) 1,5 l wody herbata do zakasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_a_r_g_o_t Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 rano kawa, herbata, 2 kromki chleba protalowego z dowolnym dodatkiem- łosoś, pasztet drobiowy (ale taki luxusowy i drogi) serek wiejscki light koło 1-2 obiad, w zalezności co chłopaki jedzą- piers, kulki wołowe z wody, grillowana ryba kolacja- serek light wiejski lub serek homo i... zjadlam pól sernika wiedeńskiego na wieczór, wtedy najbardziej chce mi sie jeść, popijam pepsi zero zakaski, przekąski to parowki drobiowe lub kabanosy drobiowe (nie cierpię wędlin drobiowych) 1,5 l wody herbata do zakasek dodam,ze przejadly mi sie jogurty light i kefiry i serki ostrowia...hehehehehhe od czasu, gdy maruda wstawiła przepis na herbatnik jem dużo słodkiego....mogę "nie znaleźć czasu" na upieczenie sobie chleba na śniadanie, ale sernik lub herbatnik musi być :mrgreen::D gdy mam warzywa to wiem,że żyję wtedy wariacje na temat- papryka faszerowana (chłopaki wieprzowe ja wołowe) salatka z brokułami, jajkami i sosem czosnkowym....chyba przejadła mi się, blee jakoś mało jem jajek...ale to ok, brak cholesterolu... a czy ja mówiłam :D:D:D hehehe rzodkiewki, papryka jako przekąski. pomidory w jogurcie ze szczypiorkiem, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_a_r_g_o_t Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Zazdroszcze tego loda ale musiałbyć pycha ja zjadłam kostke gorzkiej czekolady było jak w niebie a jak ona teraz smakuje .... :mrgreen: smakowal mi tak srednio (wyrzuty sumienia) potem go odchorowałam....wolę jednak z zielonej budki, albo bigmilka :D kiedyś zjadłam cząstkę 90% czekolady....jaka słodka była, mniam acha, piję też po zwykłej po turecku, kawę z mlekiem. oczywiście 0,5% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Śliweczko dobrze, że jesteś już powolutku z nami. A jeśli chodzi o mnie....to.....śnij.....śnij.....śnij.....może to mi pomoże. Pozdrawiam Cię. A taks woja drogą to fajnie masz, że mimo grzeszenia poszłaś w dół.....al to na pewno zasługa stresu bo jednocześnie miałaś i komunię i maturę córki. Pa Też się cieszę z tego spadku wagi,którego się nie spodziewałam :D No i chyba rzeczywiście stres dobrze robi na chudnięcie :D Postaram się śnić... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juggin Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Witam. Gratuluję wyników :mrgreen: I powodzenia w dalszej walce. Ja 3 kg mniej, jednak mam pewna obawę. Jestem 5 dzien na uderzeniowej, wynik 3 kg bardzo mnie motywuję. Wiem, ze powinnam przejść już do fazy II, bo zostalo mi do zgubienia 4-5 kg, ale boję się, że jak wprowadze warzywa to waga wróci do stanu wyjściowego. Jestem osobą, ktora zatrzymuje wode w organizmie. W chwili obecnej wypijam ok. 3 litrów dziennie w tym 2 litry wody. Z drugiej strony nie wolno fazy I prowadzić w nieskonczoność. Jestem w kropce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneczka80 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 smakowal mi tak srednio (wyrzuty sumienia) potem go odchorowałam....wolę jednak z zielonej budki, albo bigmilka :D kiedyś zjadłam cząstkę 90% czekolady....jaka słodka była, mniam acha, piję też po zwykłej po turecku, kawę z mlekiem. oczywiście 0,5% Marudo właśnie poszłam za Twoim przykładem i zjadłam loda ale był pyszny ale teraz mi szkoda ze sie skusiłam :mrgreen: dzieki za jadłospis musze tez wypróbowac ten sernik bo strasznie mnie kusi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Marudo właśnie poszłam za Twoim przykładem i zjadłam loda ale był pyszny ale teraz mi szkoda ze sie skusiłam :D dzieki za jadłospis musze tez wypróbowac ten sernik bo strasznie mnie kusi :D Aneczko - prawdziwymi lodami to Margot się zajada. Ale ja Ci bardzo polecam zrobić sobie samej lodziki - równie dobre - a wiesz co w nie włożyłaś i że bez wyrzutów sumienia możesz się nimi obiadać. Ja tak robię i już :mrgreen: Tylko najlepiej mieć duuuży zamrażalnik.. ja niestety to mam chyba najmniejszy na świecie.. Ale jak w końcu się przeprowadzę - to będę miała ładną dużo lodówę - a co!!! Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 hej laseczki,gratuluje wam spadku wagi! :mrgreen: dlugo sie nie odzywalam,tak jakos wyszlo,mialam troche spraw na glowie. ja juz od paru dni w trzeciej fazie :D super sie czuje :D mam pytanko,czy ciasto np herbatnik mozna jesc w fazie czystych bialek?? jeszcze sobie ciast nie pieklam...i tak sie zastanawiam.buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anula1978 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 hej laseczki,gratuluje wam spadku wagi! :mrgreen: dlugo sie nie odzywalam,tak jakos wyszlo,mialam troche spraw na glowie. ja juz od paru dni w trzeciej fazie :D super sie czuje :D mam pytanko,czy ciasto np herbatnik mozna jesc w fazie czystych bialek?? jeszcze sobie ciast nie pieklam...i tak sie zastanawiam.buziaki Asieńko ale Ci zazdroszczę, że już osiągnęłaś swój wynik.....Ja jeszcze poczekam sporo..... Jeśli chodzi o herbatnik to wydaje mi się, ze można go jeść w fazie z białkami. Ale powiedz czy w III fazie też trzeba trzymać system naprzemienny: czyste białka i białka + warzywa? Teraz nie zaglądałam do książki i muszę swoją wiedzę odświeżyć. Pozdrawiam i gratuluję Asiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Hejka to ja córka marnotrawna :D ...troszkę mnie nie było zahaczyłam o morze mmm;) i takie tam no ale jestem już na miejscu czyli w pracy. Jestem 2 dzień na protalu waga 76 heh i stoi mam w dodatku @...więc puki co nie będę się ważyć. A propos grzybków w occie można je jeść? Tak mnie jakoś na nie naszło heh Buziolki dla Was wszystkich - chudzielców i tych troszkę grubszych :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi