Skocz do zawartości

Deser Gruszkowy


Beella

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: 3-4paczki herbatników 0,5l mleka 2łyżki cukru 1budyń o smaku bananowym 4twarde gruszki 2galaretki ananasowe Przygotowanie: Prostokątną formę wyłożyć pergaminem,a następnie herbatnikami.Z mleka,cukru i proszku budyniowego ugotować budyń.Galaretki uszykować wg przepisu na opakowaniu.Gruszki obrać,zetrzeć na tarce o grubych oczkach i wymieszać z gorącym budyniem.Masę wyłożyć na herbatniki wierzch wyrównać i pozostawić do ostygnięcia.Tężejącą galaretkę wylać na masę i wstawić do lodówki do stężenia.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.