ina12 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 50 dag kapusty czerwonej 20 dag jabłek 5 dag cebuli 3 - 4 łyżki oleju cytryna natka pietruszki, cukier, sól Kapustę obrać, bardzo cieńko pokroić, zalać małą ilością wrzącej wody, dodać sól,cukier, zagotować pod przykryciem, odparować i ostudzić. Obraną cebulę pokroić w drobną kostkę. Obrane jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach. wszystkie składniki starannie wymieszać i przyprawić do smaku. Przełożyć do salaterki i przybrać gałązkami natki pietruszki. Podawać do smażonych ryb, mięsa lub zrazów. Biblioteczka poradnika domowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosia77 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Przepis wypróbowałam i polecam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.