Skocz do zawartości

Śledzie Gotowane


Tusia

Rekomendowane odpowiedzi

Skladniki 1 kg filetów sledzia zielonego 1 1/2 szkl. wody 1/2 szkl. octu 1/2 szkl. oliwy po 1 lyzce wegety, maggi, majeranku 1 lyzeczka gorczycy po 1/2 lyzki pieprzu mielonego i soli 5 ziarenek ziela angielskiego 2 liscie laurowe 2 duze cebule (pokroic w prazki) 1 lyzka cukru Sposob przygotowania Wywar przegotowac (5 min.) Sledzie oplukac i pokroic, ukladac do garnka skóra do góry, zalac wywarem i gotowac na bardzo malym ogniu 5-10 min. Po przestudzeniu odstawic do lodówki na 24 h. Gwarantuje pyszne.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.