agadab Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 1 szkl. ryżu, puszka kukurydzy, czosnek, majonez, sól, pieprz. Ryż opłukac, ugotować na sypko, przelać zimną wodą. Wymieszać z kukurydzą, przyprawami, majonezem i zmiażdżonym czosnkiem (im go wiecej, tym lepiej :) ). Schłodzić w lodówce. Choć niepozorna - ale bardzo smaczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katarzynka Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Fakt niepozorna :) A z czym ją podajesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agadab Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Tą sałatkę pierwszy raz jadłam na imieninach u kolegi i ją sobie zapożyczyłam, a ja ją podaję jako dodatek do wędlin, mięs pieczonych i sama w sobie też dobra do pochrupania. Ale musi się troszkę przregryźć w lodówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katarzynka Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Wypróbowałam, jest całkiem dobra i co najważniejsze szybko się robi, nie trzeba nic kroić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.