Skocz do zawartości

Włoska Zupa Makaronowa


AnnaK

Rekomendowane odpowiedzi

1 litr esencjonalnego rosołu z drobiu 4 łyżki drobnego suchego makaronu (np. gwiazdki,malutkie muszelki) 1 szklanka śmietany 4 łyżki starkowanego sera (najlepszy parmezan) sól,biały pieprz Do gotującego rosołu wsypać makaron,ugotować,zestawić z ognia.Śmietanę lekko ubić,połączyć z niewielką ilością zupy,rozprowadzić,całość lekko spienić i doprawić.Ciepłą zupę rozlać do talerzy i posypać serem. Zupa nie nadaje się do podgrzania.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.