Skocz do zawartości

Pasta Do Krakersów


kasiek88

Rekomendowane odpowiedzi

  • 4 tygodnie później...

Uwielbiam pasty do krakersow i mam kilka przepisow na nie! PASTA Z TUNCZYKA 2 puszki tunczyka ( ja kupuje w wodzie)-dobrze odcisnac z zalewy 3-4 lodygi selera naciowego drobniusienko posiekac malutka cebulka- tez drobniutko posiekana sol, pieprz,sok z cytryny, majonez( ilosc wg wlasnego uznania) wszystkie skladniki polaczyc i doprawic, schlodzic i podawac do krakersow. Pasta serowa 1 opakowanie serka Philadelphia 1 kubeczek tartego parmezanu malutka cebulka- drobniusienko posiekana pieprz, czosnek w proszku odrobinka soli- albo wcale- bo Parmezan jest slony ok 3 duzych lyzek majonezu Wszystkie skladniki wymieszac dokladnie i przelozyc do zaroodpornego naczynka. Zapiekac w temp ok. 180 stopni az sie leciutko zrumieni z wierzchu ( bedzie troszke takie zlotawe i naokolo bedzie leciutko bulgotac) Pyszna na cieplo do krakersow- ja najlepiej lubie takie z pelnego ziarna. Smakuje jak farsz z ruskich pierogow! Mam jeszcze przepis na dip ze szpinaku i paste z kurczaka ( piers z kurczaka w puszce ale mysle ze taki ugotowany tez moze byc), daj znac czy chcesz to wrzuce na forum. Powodzenia i smacznego!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.