Skocz do zawartości

Mini Gołąbki


Beella

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: 0,5kg mięsa mielonego 30dag poszatkowanej białej kapusty torebka ryżu jajko bułka tarta sól pieprz majeranek czosnek mały koncentrat pomidorowy 1szkl wody Przygotowanie: Mięsa przygotowujemy tak jak na kotlety mielone na końcu dodajemy poszatkowaną kapustę i ryż.Koncentrat mieszamy z wodą.Formuje kulki średniej wielkości,obtaczamy w bułce tartej i układamy w naczynku żaroodpornym.Zalewamy przygotowaną zalewą i wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 190st.na około godzinę.Podajemy z ziemniakami lub chlebem.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...
  • 1 miesiąc później...
  • 2 miesiące później...
  • 3 miesiące później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.