Beella Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Składniki: Mała kapusta pekińska puszka brzoskwiń 1/2 szklanki rodzynek mały jogurt naturalny. Przygotowanie: Rodzynki zalewamy wrzątkiem na kilka minut.Odsączamy.Kapustę szatkujemy,dodajemy pokrojone w grubszą kostkę brzoskwinie,rodzynki i mieszamy z jogurtem.Odstawiamy do lodówki na dwie godzinki. Doskonały dodatek do dań z grilla,również smakuje wyśmienicie bez żadnego dodatku mięsnego. Polecam dla osób odchudzających się ponieważ sałatka jest bardzo sycąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.