Skocz do zawartości

Sałatka Z Kapusty Pekińskiej, Rodzynkami I Brzoskwiniami.


Beella

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: Mała kapusta pekińska puszka brzoskwiń 1/2 szklanki rodzynek mały jogurt naturalny. Przygotowanie: Rodzynki zalewamy wrzątkiem na kilka minut.Odsączamy.Kapustę szatkujemy,dodajemy pokrojone w grubszą kostkę brzoskwinie,rodzynki i mieszamy z jogurtem.Odstawiamy do lodówki na dwie godzinki. Doskonały dodatek do dań z grilla,również smakuje wyśmienicie bez żadnego dodatku mięsnego. Polecam dla osób odchudzających się ponieważ sałatka jest bardzo sycąca.

post-12133-1248963236_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.