Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
Gość ntrn

W Czym Piec?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ntrn

Kupiłem formy silikonowe i jestem z nich zadowolony, piekłem w nich jak na razie tylko muffinki. Formy wykonane z jakiego materiału radzilibyście jeszcze dokupić? Tak sobie teoretyzuję, że formy silikonowe to bardziej chyba do lekkich ciast, a już do np. potraw mięsnych czy chleba to chyba coś innego byłoby bardziej odpowiednie... Obecnie zastanawiam się, czy jest sens kupować garnek rzymski... A może lepiej jakieś inne naczynie? A może w ogóle żadnego? Bo może skoro mam formy silikonowe, to mam wszystko co trzeba i one nadają się do każdej potrawy??

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.