aniaobn Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Witam!!!! Jestem początkującą kucharką i już od jakiegoś czasu korzystam z tego forum, które bardzo mi pomaga w kuchni!:mrgreen: Teraz szukam przepisu, jaką zupkę mogę zrobić z rosołu? Oczywiście wiem że pomidorową,ale czy są jeszcze jakies inne przepisy?:-D Pozdrawiam!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosia77 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Myślę że rosół może być podstawą większości zup ja robię pomidorową, barszcz czerwony (koncentrat buraczkowy w słoiczku), jak dołożę ogórki to mam ogórkową a z kapustą kapuśniaczek :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLarge Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 jak wyżej, z rosołu (drobiowego/wołowego) zrobisz każdą zupę oprócz owocowych, mlecznych i chłodników. Rosół jako wywar jest bazą dla zup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniaobn Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Nawet nie wiedziałam że można kupić koncentrat buraczkowy w słoiczku;) Dziękuję:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Zupa owocowa (pamiętam z czasów internackich :wink: ) raczej nie na miejscu byłaby na rosole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.