Gość Marcyś Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 1 mały por 1 cała pierś kurczaka puszka ananasa puszka kukurydzy 40 g żółtego sera (średnio twardy) 4 jajka sól gram masala imbir (mile widziany świeży) sok z cytryny mały majonez Piersi kroimy w kostkę wrzucamy na mocno rozgrzany tłuszcz, gdy obsmaży się na złoty kolor podlewamy odrobinę wodą dorzucamy przyprawy (gram masala, imbir, sól) wedle uznania, skrapiamy sokiem z cytryny (1 łyżeczka). Podduszamy trochę i odstawiamy do ostygnięcia. Absolutnie nie mieszać z resztą składników puki całkiem nie ostygnie. Gdy kurczak będzie gotowy mieszamy z reszta składników. Pora kroimy w drobne paski, ser trzemy. Mieszamy wszystko razem i odstawiamy na jakiś czas do lodówki. Pyszota!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.