Gość davcio2 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Zacznę od tego że ostatnio w Niemczech restauracji zjadłem parę kawałków smażonych bananów w cieście francuskim z miodem i po prostu zachwyciłem się ich smakiem. Ktoś mi powiedział że ciasto francuskie można kupić gotowe w sklepie więc stąd moje pytanie. Czy ktoś mógłby mi krok po kroku napisać jak zrobić takie banany? Proszę.. w dziedzinach kuchennych jestem raczej dość początkujący ale to chyba nie jest aż takie trudne co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.