Skocz do zawartości

Pyszniutka Feta W Bekonie


mart

Rekomendowane odpowiedzi

Ciezko to nazwac przepisem ale przekaska jest super, jadlam ja w greckiej restauracji i postanowilam zrobic opakowanie sera feta bekon w plastrach okolo 100 g oliwa z oliwek do smazenia opcjonalnie ziola (ja nie dawalam) Ser feta nalezy pokroic w paski okolo 2cm i owinac bekonem,smazyc na rozgrzanej oliwie z obu stron, nalezy uwazac przy zdejmowaniu (dwoma widelcami lub lopatka) poniewaz feta jest lekko rozpuszczona, mozna tez zapiekac. Latwe, szybkie i pyszne, polecam!

post-11358-1255879410_thumb.jpg

post-11358-1255879420_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 miesiące temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.