Skocz do zawartości

Ryba Po Japonsku


zdybka82
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

RYBA PO JAPONSKU

SKLADNIKI:

1-1,5 kg. ryby( moze byc panga,tilapia,mintaj)-usmazyc

0,5-1 sloika ogorkow konserwowych(w kostke)

1 sloik papryki konserwowej czerwonej (pokroic w kostke)

SOS:

2szkl.wody

4 lyzki ketchupu

0,5szki.oleju( nie cale)

1 maly przecier

4 lyzki octu

4 lyzki cukru

przyprawy do smaku (sol,cukier,pieprz)

WSZYSTKO POLACZYC I ZAGOTOWAC

WYKONANIE:

ukladamy w naczyniu zaroodpornym warstwami-ryba usmarzona,ogorek pokrojony,ryba,papryka pokrojona,itd na koncu zalewamy goracym sosem, po wystygnieciu mozemy podawac ( lecz najlepsza jest na drugi dzien) SMACZNEGO

post-16645-1256472505_thumb.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.